Ciprian Pandea: Faceți un pas și drumul va apare singur! VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

CIPRIAN PANDEA 33 de ani

candidat PNL pentru Senatul României

 ”Faceți un pas și drumul va apare singur!”

 Ciprian Pandea, unul dintre cei mai cunoscuți tineri politicieni călărășeni, a reușit, din poziția de reprezentant în Guvernul României, să câștige respectul majorității liderilor comunităților locale din județ. A obținut din partea Partidului Național Liberal șansa de a fi alături de comunitățile locale și din postura de senator, deschizând lista PNL Călărași pentru Senatul României.

Cariera sa politică are ca fundament, în primul rând, educația, studiile sale completându-se cu un doctorat obținut în specializarea universitară pe care a urmat-o. Astfel, tot ce a realizat până acum s-a bazat pe principiile pe care le-a cultivat în familie, dar și prin educația pe care și-a dezvoltat-o.

”Am susținut mediul de afaceri călărășean și voi continua acest demers  prin investiții guvernamentale în dezvoltarea infrastructurii în fiecare localitate din județ. Dezvoltarea Călărașiului înseamnă o economie locală puternică și de aceea, din poziția de senator, prioritatea mea va fi aceea a promovării unor inițiative legislative care să vină în sprijinul mediului de afaceri. Misiunea mea principală, însă, va fi cea de restabilire a încrederii călărășenilor în Instituția Parlamentului României. Voi fi alături de comunitățile locale, indiferent de culoarea politică, voi fi în permanent contact cu fiecare călărășean care va avea nevoie de ajutorul meu!” – Ciprian Pandea, candidat PNL pentru Senatul României