Ciocănești. Primarul Dan Velicu face bilanțul unui an de muncă. VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

Ciocănești. Primarul Dan Velicu te impresionează cu bilanțul activităților în al doilea an de primar. Aflăm că în spatele acestora stau multă muncă, o echipă tânără, motivată de ambiția primarului de a realiza din Ciocănești o comună modernă.
Printre realizările sale enumerăm: finalizarea rețelei de apă 7,5 km de apă în partea de sud și o stație de apă care compensează solicitările din perioada de vară. Realizarea grădiniței nr 1, a unui spațiu de joacă, teren sport, panouri fotovoltaice pentru dotarea acesteia. Reabilitarea unui parc a fost satisfacția tinerilor din localitate. Reabilitarea bisericii Mărgineni, învelirea acesteia, lucrările la tencuieli, refacere frescă a fost continuată cu reparațiile a 170 respectiv 250 metri gard la două cimitire.
S-au finalizat reparațiile la dispensarul uman și s-a încadrat un medic. S-au plantat 300 arbori catalpa. Se așteaptă finanțarea pentru proiectul de aducțiune gaze dar și de extindere rețea canalizare și stație de epurare – o altă etapă. S-au asfaltat alte drumuri. În licitație se află o sală de sport dar și reabilitarea a 3 km de rețea apă, precum și reabilitarea Căminului Cultural. Dan Velicu a vorbit despre eficientizarea energetică a școlii dar și despre 3 stații de încărcare electrice. Continuă proiectul pe POIM pentru regralea consumului de energie electrică. Cel mai important proiect este realizarea unui centru modern al comunei în 2023.
Dan Velicu a mulțumit echipei și oamenilor care l-au înțeles, au fost aproape de el și l-au ajutat să facă lucruri bune pentru oameni.
A transmis un mesaj de încredere și i-a asigurat că își va onora toate promisiunile