Ciocănești/ primar Velicu Dan: Educația, un lucru important pentru oameni. VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

Pe primarul Velicu Dan l-am găsit preocupat de reabilitarea școlii nr 1 din Ciocănești. A reușit să obțină o sumă frumoasă pentru finanțarea lucrărilor de la Ministerul Dezvoltării pentru reabilitarea toaletelor școlilor dar și pe componenta C10 pentru reabilitare energetică. Aceasta presupune schimbarea fațadelor școlii și montarea unui ansamblu de panouri fotovoltaice pentru a realiza independența energetică a școlii. Un alt obiectiv este realizarea unei săli de sport, în prezent lucrându-se la fundația acesteia.
 VIDEO
Ing. Velicu Dan a avut astăzi satisfacția de a nu face degeaba aceste lucruri. Răsplata elevilor a cadrelor didactice se regăsesc în diplome fruntațe la nivel național la olimpiade, concursuri master tor sau pe meserii, în realizarea unei fanfare cu care județul se mândrește dar și prin ansamblul Macii Bărăganului cu care faima comunei se duce în țară.

 VIDEO

În altă ordine de idei s-a depus proiectul de gaze naturale și se așteaptă primirea eligibilității. Săptămâna viitoare se va da autorizația de lucrări pentru rețeaua de canalizare. La biserica din Mărgineni s-au definitivat principalele lucrări, urmând ca la anul să fie realizată catapeteasma. Se lucrează la capela bisericii din Andolina. Este la stadiul de învelitoare – ne arată primarul Velicu Dan.