Cătălin Lucian Iliescu/ PMP își prezintă candidatura la Senatul României…VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

Cătălin-Lucian Iliescu este tată a cinci copii, vicepreședintele PMP, senator în Parlamentul României, de profesie inginer, antreprenor. Cătălin Iliescu: Am 45 de ani, sunt căsătorit, am o familie bogată și minunată, provin dintr-o familie de militari și sunt creștin ortodox. În trecu am ocupat funcțiile de consilier general al Primăriei Capitalei și Președinte a Comisiei de Cultură și Culte a Consiliului General. Sunt senator din 2019 și am decis să candidez din nou pentru funcția de senator pe listele PMP din Jud. Călărași, pentru că vreai să continui proiectele pe care le-am început în anul de mandat pe care l-am avut ca senator. Județul Călărași are nevoie de multe investiții în toate domeniile.Primarii trebuie sprijiniți astfel încât să transformăm în 4 ani această zonă într-o oază de sănătate și progres – se prezintă Cătălin Lucian Iliescu, candidatul principal la funcția de senator al jud. Călărași.

Discuția cu senatorul Iliescu nu poate fi plictisitoare. Descoperim un om instruit, preocupat de problemele românilor din toate domeniile: educație, sănătate, administrație eficientă, mediu curat. Este omul ce urăște nedreptățile sociale, abuzurile, corupția și care nu a stat degeaba în Senatul României. În spatele lui aflăm despre proiecte legislative începute ce se merită a fi continuate.

Indemnizația pentru bunici în valoare de 650 lei, ridicarea mașinilor parcate ilegal pe domeniul public la tarife reale de 250 lei pentru a stopa industria ridicării mașinilor la prețuri mari, obligativitatea purtării uniformelor școlare în învățământul de stat și plata a 350 lei/ an/ elev pentru achiziționarea de haine școlare, interzicerea păcănelelor la parterul blocurilor la mai puțin de 200 metri de orice unitate de învățământ și înființarea de cartiere destinate jocurilor de noroc la periferia localităților sunt doar câteva proiecte ale senatorului PMP Iliescu Cătălin.

Iliescu are multe gânduri bune pentru călărășeni. El vrea închiderea gropilor de gunoi nelegale, o salubrizare eficientă a localităților după model european, respectiv noaptea. Disconfortul urban se poate reduce prin program special destinat aprovizionării magazinelor și mai ales supermarketurilor. Un important proiect vizează finanțarea unui drum cu 2 benzi de circulație/ sensul de mers pe relația Călărași – Oltenița, dar și Călărași- Drajna. Transportul rutier și de marfă este esența mișcării într-o comunitate și aduce plus de valoare fiecărei familii care face naveta spre locul de muncă dar și firmelor care au raporturi de colaborare cu restul țării – apreciază Cătălin Iliescu – candidat PMP la Senatul României la alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Românii au dreptul la educație și un mediu sănătos de viață. Ei trebuie să se bucure de prosperitate și bunăstare și nu de restricții și disconfort. Noi, parlamentarii avem obligația de a propune legi sănătoase pentru români, în folosul acestora și nu al străinilor…a apreciat senatorul PMP Cătălin Iliescu.

Material realizat la comanda Partidului Mișcarea Populară – Filiala jud. Călărași, de către Pîrloagă Marian Dorin I.I. CMF 11200012