Candidatul PSD la funcția de primar în Ștefan cel Mare arată neregulile ce va trebui să le îndrepte. Dacă va fi ales… VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

Cherciu Marian este candidatul PSD pentru funcția de primar  la Ștefan cel Mare. Deplasările cu acesta pe raza localității a condus la identificarea unor probleme pe care acesta le va schimba în mandatul viitor de primar – dacă cetățenii îl vor vota. Obiectivele principale sunt reabilitarea Stației de tratare a apei, a Stației de epurare, reabilitarea sistemului de canalizare menajeră și pluvială. Cele mai grave probleme au fost identificate de Marian Cherciu la Căminul de bătrâni din localitate, o construcție abandonată de primarul Pandea, unde totul este degradat și folosit ca locație pentru animale.

Reabilitarea infrastructurii trebuie să continue cu responsabilitate pentru banii publici – spune Cherciu arătând către iarba peste care administrația Pandea a turnat direct 2-3 cm de asfalt. La fel trebuie realizat controlul colectării și depozitării deșeurilor. Achizițiile publice trebuie făcute la timp și nu cum s-au făcut cele pentru Școala din localitate. Destinația și utilitatea Căminului Cultural pentru cetățeni va fi un alt obiectiv…Iată neregulile arătate în loc. Ștefan cel Mare de Cherciu Marian. VIDEO.