Candidatul PNL la Primăria Unirea Ciprian Olteanu a sărbătorit 8 Martie la o petrecere cu 200 femei

You must need to login..!

Embed Code

Semnificația Zilei Femeii pentru  Ciprian Olteanu, fiul fostului primar Anghel Olteanu din com Unirea este foarte importantă.Tradițiile trebuiesc respectate iar marcarea Zilei internaţionale a femeii este o oportunitate pentru a sărbători actele de curaj şi determinare întreprinse de femei obişnuite, care au jucat un rol extraordinar în istoria propriilor ţări şi comunităţii ne explică tânărul liberal Ciprian Olteanu. Familia Olteanu a invitat la Restaurant Famacus din Roseți peste 180 femei, tinere sau vârstnice pentru a sărbători Ziua Femeii.

La petrecere Ciprian Olteanu a oferit flori și cadouri, iar dansul și voia bună au creat o atmosferă de neuitat. Femeile s-au încins în hore și au dansat pe diferite melodii cu gazdele, iar surpriza serii a fost participarea ansamblului de dansuri populare Unirea, din comuna Unirea la delectarea invitatelor. Dansurile populare românești au creat o adevărată euforie în sala arhiplină, iar manifestarea a continuat cu hore care au cuprins întreg ringul de dans.

La eveniment au venit președintele PNL Călărași Daniel Ștefan Drăgulin, senatorul Răducu Filipescu și candidatul la funcția de președinte al Consiliului Județean Călărași Barbu Valentin care au transmis mesaje femeilor, aceștia apreciindu-le ca mame, soții sau iubite, colege și prietene. Candidatul com. Unirea la funcția de primar al localității, Ciprian Olteanu a subliniat rolul femeii în societate, importanța lucrurilor bine făcute de femeie în familie și nu numai. Cele mai frumoase cuvinte au venit din inima lui Ciprian Olteanu care în discuțiile cu doamnele a subliniat că luna martie fiind prima lună de primăvară  este luna în care natura renaște și razele soarelui încep să ne încălzească sufletele. Evenimentul coincide cu lansarea candidaturii sale la Primăria Unirea, o sărbătoare pentru locuitori pentru ca în sfârșit comuna lor să se poată bucura de dezvoltare, prin sprijinul unei echipe de oameni serioși ce au expertiza lucrului bine făcut și a multor realizări pentru localitate. Femeile au apreciat gestul și discursul tânărului lider PNL și l-au asigurat de tot sprijinul lor și al familiilor lor în alegerile ce vor urma. Ziua de 8 Martie  a fost asociată cu primăvara, cu reformele privind dezvoltarea ce vor urma odată cu alegerea lui Ciprian Olteanu, acesta fiind apreciat de senatorul Filipescu drept viitor primar al comunei Unirea.