Călărași. Viceprimarul Liviu Coman apreciază pozitiv activitatea Serviciului Pavaje, Spații Verzi și Piețe, Târguri, Oboare. VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

Viceprimarul Liviu Coman, coordonator al activităților Serviciului Spații pavaje și Spații Verzi, precum și a Serviciului Piețe, Târguri și Oboare din mun. Călărași a apreciat pozitiv activitatea acestora în acest an și a mulțumit colegilor pentru implicare în rezolvarea multor probleme locale.
Liviu Coman: Activitatea s-a desfășurat în bune condiții. Sunt evidente realizarea unor parcări, reparațiile la șosele și trotuare. Aceste lucruri se văd și utilitatea lor o resimt toți cetățenii, după doar doi ani de mandat a echipei primarului Marius Dulce. Continuăm plantarea de puieți, arbori și arbuști forestieri pentru înfrumusețarea orașului. Am terminat plantarea în zona Siderca a cca 150 puieți Tuya și 2300 arbuști ornamentali. Continuăm tăierea arborilor uscați ce pun în pericol cetățenii și bunurile acestora, urmată imediat de plantarea de arboret. Tăiem și plantăm – a arătat viceprimarul Coman indicând ca fiind prioritar și majoritar activitatea de plantare. Tăiem 102 arbori uscați, îmbătrâniți  și plantăm acum 180 arbori. 
Liviu Coman: Procedura o derulăm conf. legii 12/ 2007 împreună cu Ocolul Silvic, cu avizul Agenția de protecția mediului. A fost un volum mare de lucrări pentru întreținerea spațiilor verzi după ploi și vara actuală. Din cauza deficitului de personal am compensare cu externalizarea lucrărilor. Serviciul Pavaje a impresionat prin multă muncă dar și calitate a lucrărilor. Și acolo este un deficit de personal dar ne-am descurcat. Realizarea de noi parcări este un obiectiv al primarului Marius Dulce. Împreună cu Direcția Tehnică și cetățenii dl. primar identifică noi locații cum este și acea de pe str. Năvodari din zona blocurilor G4 – unde se va realiza în această iarnă o parcare cu peste 100 locuri. 
Activitatea Serviciului Piețe și Oboare a fost foarte bună prin darea în folosință a noiii clădiri/ a noii hale din piața Big. Comerțul se desfășoară acolo civilizat. Lucrările la Piața Mare suntem în procedura de reatribuire și achiziție publică a lucrărilor. Ca măsură de precauție am făcut curățenie și am acoperit cu folie acoperișul. Vom începe lucrarea acolo în primăvară. La piața Bazar prin februarie sper să demarăm licitațiile pentru a se atribui spațiile moderne realizate. La Oborul săptămânal dl. primar verea să realizeze condiții civilizate de comerț cu tonete dar și a unui Târg de primăvară. Se dorește a se crea diversitate serviciilor noastre și calitate pentru confortul cetățenilor – a arătat viceprimarul Coman.
I
Acesta a dorit să transmită la mulți ani călărășenilor, liniște și pace tuturor călărășenilor – la sfârșit de an.