Călărași/ Sediul PSD. Președintele Iliuță a confirmat atitudinea incorectă, bășcălioasă a prefectului la adresa unor primari și a presei. VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

Președintele PSD Călărași, Vasile Iliuță a confirmat astăzi 6 iulie 2023 la conferința de presă a PSD Călărași, atitudinea bășcălioasă, incorectă a prefectului Barbu la adresa unor primari, la vizita ministrului lucrărilor publice din municipiu de ieri 5 iulie. Comportamentul neadecvat, ironic au fost detaliate de Iliuță care a prezentat intervenția unor primari social democrați din cadrul întâlnirii ( la care presa nu a fost invitată de Prefectură)
În cadrul ședinței primarul Râjnoveanu dar și alți primari au expus probleme privind nesustenabilitatea unor investiții dar și lipsa de implicare a prefectului care a refuzat repetat întâlnirile cu primarii la sediul Prefecturii – pentru a comunica guvernului problemele privind greutatea obținerii unor avize, autorizații care costă mulți bani deși sunt în subordinea guvernului. Cel care coordonează aceste Instituții este prefectul despre care s-a remarcat că dorește a fi comod. 
Iliuță a remarcat atitudinea responsabilă a ministrului care a cerut celor responsabili să dea răspuns primarilor ce au indicat disfuncționalități, urmând ca unele să fie rezolvate la sediul ministerului. Iliuță a apreciat pozitiv prezența ministrului și interesul pentru județul Călărași, și a evocat că a fost coleg primar cu el și parlamentari – descriind preocuparea acestuia pentru a face lucruri bune. A criticat faptul că Prefectura Călărași nu a invitat presa locală la eveniment – acesta fiind de mare importanță publică pentru comunități și descriind greutățile din cadrul multor proiecte care nu trebuie ascunse ci rezolvate.