Călărași/ Școala nr. 9 / PRIMUL AJUTOR. Nicolae Dragu/ PSD cântă DE DEOCHI unui venerabil leșinat la dezvelirea unui bust. VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

Viceprimarul Dragu Nicolae și-a demonstrat și astăzi 19 oct. 2023 calitățile de bun cetățean. Un distins membru al unei Asociații de veterani invitat la evenimentul dezvelirii bustului de 7000 euro cumpărat de membrii Asociației Cultul Eroilor Regina Maria – Călărași – a leșinat. Dragu Nicolae a cântat de deochi celui în cauză, l-a mângâiat și i-a făcut semnul Crucii pe care a servit-o toată viața. A frecționat cu apă minerală pe veteranul căzut pe banca din curtea Școlii nr. 9. Doamna Arbagic Daniela  director la DGASPC a acordat consultații de specialitate de prim ajutor indicând alertarea Ambulanței. Și consilierul Săndina Georgescu s-a dovedit un om responsabil implicat dar și consilierul viceprimarului Dragu dl Erhard.
 VIDEO
De menționat intervenția profesională a lui Bogdan Mihai în relația cu echipajul Ambulanței. Totul s-a produs se pare  ca urmare a emoțiilor/ trăirilor intense prilejuite de dezvelirea bustgului marelui martir Brâncoveanu, după slujba religioasă  și discursul prefectului Valentin Barbu. Evenimentul se produce de ziua venerată a dlui Nicolae Dragu – ocazie cu care s-a dat o masă/ parastas celor prezenți la Restaurant Andrei. Trecând peste nefericitul eveniment un lucru trebuie înțeles de către cei care organizează evenimente publice. Prezența Ambulanței este obligatorie și nu benevolă.