Călărași: Sâmbătă, 19 octombrie, ora 11:00 pe teren propriu… Dunărea Călărași – Turris Tr. Măgurele,

You must need to login..!

Embed Code

Astăzi 18 oct. a avut loc o conferință de presă înaintea partidei de sâmbătă, 19 octombrie de pe teren propriu cu Turris Tr. Măgurele, ora 11:00 pe arena „Ion Comșa„. La conferință au participat: antrenorul Cristian Pustai și jucătorul Gaston Mendy.

Cristian Pustai: „Revenim din nou pe teren propriu. Venim după un rezultat negativ și aștept un meci cu liderul la zi, un meci foarte greu. Trebuie să trecem peste acea înfrângere de la Chiajna. Echipa din Măgurele are un început foarte bun. Ne așteaptă un meci dificil. Boboc este accidentat și Honciu este suspendat„.
Gaston Mendy: „Noi am avut meciul în mână cu Concordia. Ne-am pregătit bine pentru meciul de mâine și știu că nu este ușor pentru că jucăm cu liderul. Sper să dau un gol„.

Gaston Mendy a declarat că Dunărea nu avea avea un meci uşor însă speră  ca punctele puse la bătaie să rămână la Călăraşi. „Am pregătit cu Mister această partidă şi sper să înscriem cât mai repede. Nu va fi uşor doar jucăm împitriva liderului. Important e să ne facem joculrespectând toate indicaţiile antrenorului. Sper să iasă bine şi să ne bucurăm la final” a spus Mendy care a mai adăugat că şi-ar dori enorm să-şi mai treacă numele şi pe lista marcatorilor aşa cum s-a întâmplat şi în meciul cu U Cluj, câştigat pe teren cu 3-2 dar pierdut la masa verde.