Călărași. Primarul Marius Dulce a făcut recepția noului Bazar. VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

Astăzi 3 noiembrie 2023, echipa primarului Marius Dulce a făcut recepția noului Bazar. Clădirea are 86 spații comerciale, suficiente pentru toți comercianții care și-au desfășurat activitatea aici. 2 ani a durat construcția iar întârzierile s-au datorat creșterii prețurilor la materialele de construcții, sau pandemiei. Se vor organiza licitații timp de 2 săptămâni.Licitația va începe de la 800 lei/ spațiile mici. Edy Papazi director adjunct la Piețe și Oboare a făcut referire la perioadele de organizare a licitațiilor.
Prețurile de închiriere sunt chiar mai mici față de spațiile din alte clădiri/ piețe tip bazar din țară. Dacă o tarabă închiriată costă 350 lei/ lună, un spațiu amenajat costă 800 lei. Se asigură încălzire, pază, iluminat, aer condiționat, curățenie. Toate utilitățile sunt realizate, centrală termică modernă pentru cele 86 locuri. Este nevoie de comerț civilizat a subliniat primarul Marius Dulce.
Dulce nu se va opri aici. Pe locația unde a funcționat provizoriu bazarul mutat vrea să realizeze un bloc de locuințe. Totodată există spațiu pentru a amenaja parcări și un loc de joacă.