Călărași. Lucrările la Palatul Prefecturii nu au mai primit finanțare de 5 luni. Executantul își face treaba cu greutate… VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

Despre dl. ing. Georgescu, călărășenii s-au obișnuit să audă ce lucruri bune face pentru municipiul lor. Este vorba de compania care execută lucrările la Palatul Prefecturii și Portul turistic. Compania este una de top în clasamentul lucrărilor de construcții din România, un exemplu fiind cele 11 șantiere din țară unde lucrează și Palatul Corvinilor unde sunt lucrări de mare complexitate.

La Călărași vizitele de lucru au impresionat pe călărășeni. Rând pe rând echipa dlui președinte Iliuță dar și a ministrului dezvoltării & a senatorului Ciprian Pandea au vizitat șantierul de la Palatul Prefecturii. Dl. Georgescu le-a prezentat lucrări de complexitate, restaurare ținând cont de valoarea monumentului istoric degradat. În mare lucrările sunt realizate în proporție de cca 80 – 90%. Cele două săli mari sunt finalizate, la fel și acoperișul iar acum se lucrează la finalizarea tencuielilor exterioare. Munca este grea pentru cei 50 muncitori calificați și presupune multă răspundere. La fel și costurile sunt mari ținând cont de calitatea materialelor. Numai că CNI a uitat să plătească pe executant de cca 5 luni iar acesta suportă pe banii lui totul. Timid dl ing. Georgescu ne arată ajutorul dat de președintele Iliuță indicând că finanțarea nu era o problemă când lucrarea se executa de Consiliul Județean. Acum însă CNI creează dureri de cap. Constructorul vrea să termine în martie 2023 lucrările.