Călărași: Lucrările efectuate de administrația Drăgulin pe str. Sloboziei se surpă…VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

În urmă cu peste 2 ani o firmă de casă a efectuat pentru Primăria Călărași lucrări de canalizare în Cimitirul Central. Primăria avea nevoie urgentă de a instala 3 pompe de apă și canalizare pentru acestea. Lucrarea a fost neterminată, iar Marius Dulce, liderul grupului de consilieri locali ai PSD din Consiliul local,fostul primar Dragu Nicolae cât și subsemnatul am cerut repetat să se termine lucrarea începută și plătită…

Acum, la sfârșit de mandat de primar Daniel Drăgulin a găsit oportun ca lucrarea de racordare la canalizarea municipiului a Călărași să fie efectuată de Ecoaqua. O firmă cu reputație în efectuarea de lucrări de mântuială care a distrus mare parte din infrastructura municipiului. În urmă cu căteva zile aceasta a excavat și a introdus câteva tuburi de PVC pe care le-a racordat la canalizarea de pe str Sloboziei. Structura de rezistență a șoselei pe care se desfășoară trafic greu nu a fost refăcută. Practic în șanț a fost aruncat pământ și ceva resturi de moloz care nu au fost compactate, așa cum prevede tehnologia lucrărilor.

Astăzi, la prima ploaie atât șoseaua cât și trotuarul și drumul de acces în Cimitirul Central dinspre strada Sloboziei s-au surpat pe o adâncime de cca. 1 metru adâncime creând pericole pentru autovehicule dar și pietoni. Numai prezența a 2 echipaje de la Poliția locală a făcut ca să nu se producă un accident. Lucrătorii de la Ecoaqua au adus 2 cupe de piatră spartă cu care au astupat șanțurile. Nici de această dată acestea nu au fost compactate. Ne întrebăm cine din Primăria Călărași a verificat calitatea lucrărilor efectuate pe această stradă și mai ales cine a semnat procesul verbal de recepție a lucrărilor. Este normal ca să se plătească de 2 ori lucrările de refacere a șoselei din Cimitir și trotuarului distrus? Ce spuneți domnule primar? Mai se ocupă cineva cu inspecția lucrărilor din municipiu? Sau mai trebuie un mandat???