Călărași/ Consliul local. Liberalii denunță a treia oară, în scris abuzurile Ecoaqua. VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

Astăzi 29 iunie 2023 liderul grupului PNL din Consiliul local Călărași, ing. Viorel Ivanciu s-a adresat a treia oară în scris Consiliului Local și Primăriei Călărași cerând explicații de la Ecoaqua – societatea responsabilă de furnizarea apei și serviciilor de canalizare în municipiu, o societate unde mun. Călărași este acționar majoritar.

Primarul Marius Dulce i-a răspuns consilierului că a înaintat solicitările consilierului formulate lunile anterioare către Ecoaqua dar nu a primit răspunsuri de la aceasta. Este un model de lipsă de respect față de cetățeni modul în care această societate responsabilă de furnizarea utilităților refuză să răspundă consilierilor și presei, comunicând cum vrea ea pentru a-și lăuda activitatea pe canale de presă ale unpr publicații cu care are contract de publicitate.

De menționat faptul că Viorel Ivanciu a cerut răspunsuri privind facturarea paușal și restituirea sumelor de bani încasate nelegal prin coeficientul de repartiție. A cerut explicații cum de a reușit societatea să își modifice regulamentul de funcționare care nu a fost discutat în Consiliul local și să ia măsuri pe care nu le-au adus la cunoștință consilierilor. Greu de crezut că Ecoaqua va răspunde solicitărilor formulate de consilierii liberali prin adresele Primăriei Călărași.