Călărași/ Consiliul local. Primarul Dulce cere călărășenilor să trimită fotografii cu cei care aruncă moloz și deșeuri neconforme unde vor. Urmează sancțiuni…VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

Astăzi 26 iunie 2023 ședința de Consiliu Local a fost oportunitatea dată de consilierul Mirescu / USR mai multor consilieri de a critica modul de depozitare a deșeurilor la unele platforme de depozitare selectivă din municipiu. Mirescu a indicat platformele de pe bdul Republicii / lângă calea ferată / fostul sediu Ostrovit unde a fotografiat mai mulți cetățeni aducând moloz și deșeuri neconforme. S-a indicat că aceștia nu sunt din cartier ci ar veni din zona rurală dinspre Modelu.

Primarul Marius Dulce a cerut responsabilului cu monitorizarea video a municipiului să amplaseze în acea locație sisteme de supraveghere video. Acerut șefului Poliției locale să sancționeze pe toți aceia identificați din fotografiile consilierului. Mai mult, Marius Dulce a cerut cetățenilor să trimită fotografii cu cei care aruncă unde vor gunoi/ deșeuri neconforme – pantru a-i sancționa. IRIDEX este criticat pentru molozul depozitat la platformele de depozitare selectivă din mun. Călărași.

Consilierii care au  intervenit au arătat cantitatea mare de deșeuri neconforme pe care operatorul REBU este obligat să o prelucreze precum și cerințele de mediu pe care mun. Călărași trebuie să le respecte.