Călărași/ Consiliul local. Primarul Dulce a cerut controale la toate stațiile de GPL și carburanți din municipiu. Iată de ce…VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

Consilierul local PNL Luca Mariana a reclamat în Consiliul local Călărași faptul că la controalele efectuate de Instituții privind funcționarea periculoasă a stațiilor GPL din mun. Călărași nu participă și un consilier local. În sprijinul consilierului au intervenit consilierii locali din celelalte partide politice indicând nerespectarea unor norme privind distanța minimă față de clădiri, față de rețelele electrice și lipsa unor pereți de protecție antifoc dar și funcționarea unor stații de carburant între locuințe. 

Primarul Dulce a indicat că după evenimentul de la Crevedia a cerut crearea unor comisii mixte cu alte Instituții responsabile pentru a controla situația existentă. El a susținut că sunt mai multe amplasamente aprobate care încalcă distanțele minime pentru a funcționa. Privind autorizarea funcționării nu este eliberată de Primărie. S-a discutat despre stația GPL de la Volna, Lukoil Gară, etc.