Călărași/ Consiliul local. Consilierul Mirescu despre mutilarea spațiilor verzi de către Primărie și lipsa unui studiu privind impactul poluării de lucrările conexe. VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

Consilierul Mirescu a interpelat privind mutilarea spațiilor de către Primărie a spațiilor verzi din zona Hotel și str. Traian. A descris drept Horo proiectul pentru spațiul pietonal și a cerut o analiză asupra impactului mediu raportat la volumul de beton și praf, închiderea unei artere de circulație, realizarea unor parcări în locul celor existente. El vrea să vadă impactul net asupra poluării și emisiei de gaze datorat lucrărilor conexe nu fleacuri gen pomi planțați.
Doamna Trifu a descris privind maturizarea proiectului și că acesta are toate avizele. Impactul nu a avut o analiză aprofundată pt că APM a considerat suficient avizul de mediu. Ea a spus despre eficiența proiectului atît de criticat de către unii, care va contrazice pe cîrcotași. Asta a iritat pe Mirescu care a apreciat termenul frumos al proiectului la lipsa unui studiu de impact. Privind reducerea spațiilor verzi aceasta este un mister pentru că nu este nimic pe actualul site al primăriei. Registrul spațiilor verzi a fost însă în cadrul ședinței un subiect foarte criticat și de liberali indicând reducerea acestuia.