Călărași/ Consiliul local. Consilierul Ivanciu/ PNL întreabă despre neregulile din Ecoaqua – primarul Marius Dulce răspunde. VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

În ședința de Consiliu local din 27 apr. 2023, consilierul local Ivanciu/ PNL a solicitat executivului să informeze privind stadiul lucrărilor și sumele de bani cheltuite. S-a întrebat dacă s-a luat în calcul dacă lucrările prin fonduri europene nu se vor termina până la 31 decembrie. S-a cerut consultări privind nefinalizarea unor lucrări. Totodată a cerut răspuns la o adresă privind curiozitatea unor consilieri PNL despre cum a dispărut acel coeficient de pierderi din facturile celor de la blocuri.

Ivanciu a arătat că că pierderile apar inclusiv la cei care au murit. El a arătat că primăria este finanțator al Ecoaqua unde este un management extraordinar…A atras atenția că la repartiție că indexul din luna trecută la contorul general nu este același cu cel din luna următoare, iar pierderile se regăsesc. El a invocat că nereglile se găsesc în facturi. Liberalii au cerut să fie lămuriți.

 VIDEO