Călărași/ Consiliul local 28 sept. Poliția locală depășită de situație. Un cetățean acuză despre aruncarea haotică a molozului, gunoaielor, mortăciunilor. VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

Vlad Nelu este unul dintre cetățenii responsabili a cărui voce critică este ascultată de către primarul Marius Dulce și consilierii locali. Din păcate unii responsabili  din Poliția locală Călărași s-au îmbătat de la euforia câtorva amenzi și au uitat despre responsabilitatea de a prinde și sancționa legal pe cei care aruncă unde vor gunoaiele, molozul provenind din demolări, mortăciuni. Vlad Nelu a indicat rampa de gunoi de pe trotuarul străzii Oborului, o stradă ghiorlănită din Călărași care așteaptă implementarea unui proiect pentru a fi asfaltată.  El arată cum copiii sunt nevoiți să meargă pe șosea, pentru că pe trotuar sunt aruncate gunoaie din care deseori ies viermii. La capătul străzii Oborului intersecție cu str. Sloboziei este montată o cameră performantă cu care Poliția locală ar trebui să realizeze supravegherea video. Primarul Marius Dulce a fost cel care a aprobat montarea a cca. alte 100 camere video în municipiu, înlocuind camerele de interior montate pe șosea de fosta administrație. DEGEABA! Cei care aruncă gunoiul cu autocamionul nu sunt prinși.

În sprijinul cetățeanului revoltat au intervenit consilierii de la toate formațiunile politice. Primul a fost Costin Mirescu de la USR care a arătat că el a denunțat de 3 ani aceste practici indicând și locațiile, fără ca Poliția locală să își facă treaba așa cum s-a așteptat. Bulevardul Republicii, str. Variantă sunt doar două exemple de locații unde se aruncă ce fel de gunoi se vrea, moloz, etc. Primăria Călărași plătește aceste servicii de ridicare către REBU. Dragu Nicolae/ PSD, Călin Cătălin / PNL și alte voci din sala de Consiliu local au răbufnit astăzi pe fondul neputinței Poliției locale de a prinde pe autori. S-a cerut desființarea locațiilor a 3 astfel de rampe. Șeful Poliției locale nu a putut da un răspuns și a stat cuminte pe scaun. Alta ar fi fost decizia dacă dl primar Marius Dulce ar fi fost prezent la ședința de consiliu – fiind cunoscut faptul că a dispus să se termine cu avertismentele / cerând sancționarea drastică a celor care își bat joc de municipiu, aruncând unde vor ce deșeuri vor.