Călărași: Consilierul PSD Ariciu îl uluiește pe primar. El vorbește despre țânțari, nunțile spoitorilor și lipsa closetelor publice.

You must need to login..!

Embed Code

Consilierul PSD Ariciu Dumitru cere realizarea unui serviciu în Primărie care să se ocupe de țînțari, gropi, nunțile spoitorilor și…deszăpezire. Sunt probleme care an de an se repetî fără a fi soluții. Se caută vinovați, contestații timpul trece. Să găsim soluții, cere Ariciu. Pentru țînțari să fie analizată starea vremii. Primarul recunoaște că a aplicat cu soluția de țînțari deși știa că este vremea ploioasă. Soluția nu avea apă, este riscant să aplici dezinsecție cu apă. ISU nu poate informa corect decât cu 2 ore înainte de ploaie…spune Drăgulin.

Ariciu spune că trebuia început din martie. Buzea este mai inteligent, spune că apa trebuie să aibe 14 grade. Discuțiile sunt foarte tehnice. Se vorbește de lipsa curățenie care ar atrage țânțarii. Primarul spune că este un oraș curat. Nunțile spoitorilor ne-au făcut de panaramă la televizor spune Ariciu descriind nunțile spoitorilor. Primarul nu are vreo treabă deși legea 61/ 1991 îl obligă și poate da amenzi, el nu știe. El dă vina pe polițiști și jandarmi. S-au dărâmat corturile. Au chiar comandamente unde analizează nunțile la Primărie. Drăgulin a cerut respectarea legii. Sunt amenzi de vreo 500 milioane. Ariciu cere suspendarea activității localurilor, corturilor. Drăgulin spune că a suspendat activitatea prin Poliția locală, chiar astăzi pentru un cort unde se organizează nunți. Coman cere ca măsurile să fie la fel de eficiente pentru toți, nu numai pentru unii.

Ariciu nu a primit informări despre stadiul lucrărilor pe celebrul bulevard Titulescu si minunata stradă Grivița. El  vrea lunar informări, sunt acolo diriginți, sunt sume mari de bani aruncați, PSD vrea să știe cum…Monumentul de metal de pe fostul scuar va fi pus în curtea bisericii. Se produc râsete…Primarul șochează. Monumentul este greu, transportul este periculos. Vom aduce un utilaj…În Dumbrava vom face o parcare mai mare…

WC -urile din șantiere lipsesc. Dragu l-a luat la șuturi pe constructorul str. Grivița. Sunt 14 WC-uri publice și nu mai are cine să le spele. Contractul firmei care le spăla a expirat. O mașină pentru spălat cele 14 closete este scumpă vreo 20 miliarde spune primarul…Nu ne putem permite. Se vorbește de civilizație. Cum să îți faci nevoile ca bunic în fața nepoților?