Călărași. Consilierul Popa Valentin/ USR îl denunță penal, public pe primarul PNL Cătălin Iordache din com. Sohatu. VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

Consilierul județean USR Popa Valentin l-a denunțat în ședința de Consiliu Județean din 28 noiembrie 2023 pe primarul loc Sohatu/ PNL. El a indicat cum primarul Cătălin Iordache a efectuat rectificări în 2022 pentru diferite lucrări. Aceleași rectificări s-au repetat la aceleași lucrări în acest an nejustificat – a indicat consilierul. S-a schimbat covorul de joacă pentru copii, pavajul din parc. Cheltuirea s-a efectuat pentru contractarea  lucrărilor cu persoane ce nu au vreo expertiză. În continuare consilierul a arătat că lucrările pentru rețelele de apă și canalizare se câștigă dubios. A indicat nelegalități în Aprozi și Sohatu dar și Progresul. Se folosește un buldoexcavator al Primăriei și persoane fără calificare. A mai indicat construirea unei parcări în curtea școlii. Cel mai criticate au fost lucrările de aplicare a polistirenului peste alt polistiren existent la 10 miliarde lei vechi. A indicat prietenii, spălarea de bani pe lucruri care nu ar fi de viitor în condițiile în care străzile nu sunt asfaltate. 
A intervenit consilierul județean PNL Pușcașu Ioan care a luat apărarea colegului de partid. Acesta a indicat competența Curții de Conturi deși Popa a spus că va face un denunț la DNA.