Călărași. Consilierul local USR Costin Mirescu își face o evaluare a activității. VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

Consilierului local Costin Mirescu ă se încheie în curând mandatul în Consiliul local Călărași. El și-a exprimat supărările foarte mari raportate la numărul interpelărilor formulate, însoțite cu soluții pentru remedierea unor aspecte negative semnalate în municipiul Călărași. Deși a depus un volum considerabil de muncă ca și consilier nu are satisfacția ca vreun proiect sau amendament să îi treacă. Tot timpul mi s-au opus colegii de la PSD și PMP. 

Printre amendamentele depuse sunt și unele care se vor relua a arătat consilierul descriind impozitele mari pe bărci, raportat la lipsa serviciilor și utilităților pentru pescari sau deținătorilor de ambarcațiuni, comparativ cu alte orașe. Avem printre cele mai mari impozite din țară. Am propus transmiterea live a ședințelor, un regulament pentru desfășurarea ședințelor fără participare fizică, cea de pe whats up fiind o bășcălie. Interpelări și amendamente la buget pentru repararea unui acoperiș la Barbu Știrbei a fost respins. 

Consilierul a declarat că nu-i place cum arată orașul nostru. Toate șantierele sunt neterminate. Lucrările la Piața Mare sunt abandonate. Strada București nu se mai termină, este ca vai de ea privind calitatea lucrărilor la trotuare. Transportul în comun este o glumă, el nu acoperă orașul pentru gară, cartierul de tineri sau dincolo de str. Variantă. Nu sunt mulțumit de modul în care sunt folosiți banii publici. Mulți se duc pe salarii, cadouri, petreceri, concerte. Nu aș putea să spun că a remediat din aspecte, a avut o atitudine sfidătoare la adresa opoziției și cetățenilor pe care îi reprezentăm.

Voi candida ca și consilier local dacă USR nu va face alianță electorală locală cu PMP. Mi se pare ridicol să particip la alegeri alături față de oameni care mi-au respins nejustificat toate proiectele și amendamentele.