Călărași/ Consiliul local. Liberalul Viorel Ivanciu întreabă ce se întâmplă cu lucrările la Bazar și Portul Turistic. VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

Întârzierea lucrărilor la Bazar și Portul turistic au determinat pe liderul grupului PNL Călărași consilierul Viorel Ivanciu să facă altă interpelare în Consiliul local. El a întrebat ce se întâmplă la Bazar.I-a răspuns viceprimarul Dragu faptul că au fost multe probleme. De la punerea la dispoziție a terenului pentru mutare, la proiectare au fost probleme, apoi prin alte 6 dispoziții de șantier. În următoarele 15 zile se vor face licitații pentru acordarea spațiilor comerciale. 
Privind portul turistic, deși se află pe raza mun Călărași s-a arătat răspunderea CJ.A interesat câți bani s-au cheltuit și care este stadiul fizic.Am arătat că președintele Iliuță a făcut o informare completă privind stadiul lucrărilor întrerupte prin altă soluție tehnică și întârzieri de plată. Direcția tehnică nu a fost prezentă. Privind stadiul luycrărilor la Promenadă s-a informat că stadiul lucrărilor este estimativ de 80% și acolo este un progres al lucrărilor.