Călărași/ CJ. Vasile Iliuță: Liviu tu mai ai mulți ani de trăit? Că timpul trece. Am o obligație față de promisiunile pe care le-am făcut…VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

Introducerea peste Ordinea de zi la pct 17 și 18 a două proiecte ale ConsiliuluiJudețean nu a fost pe placul consilierului județean Liviu Vârtejanu/ PSD. Lui i s-au părut cifrele foarte mari. Vasile Iliuță a spus că sunt cifrele transmise de CNI. Carmen Șerban i-a adus explicații cum că gospodărirea de apă de la Spitalul Județean s-a aprobat în martie. I s-a explicat că s-au adaptat cifrele la lucrările care au progresat ducând la obligarea de a majora la zi finanțarea de CNI. De acestea depinde emiterea unei hotărâri de guvern. Vârtejanu a arătat că s-a dublat valoarea.

Vasile Iliuță a intervenit și a explicat politicos că nu este de admis o întârziere ducând la nefinanțare și neterminarea unor lucrări importante pentru dezvoltarea județului – un obiectiv al său. Vreau să finalizez lucrarea . Liviu…tu mai ai mulți  ani de trăit? În replică Liviu Vîrtejanu a cerut să nu i se creeze emoții. Deși timpul trece…Votul i-a dat posibilitatea consilierului să vadă cum colegii țin la Iliuță pentru a avea timp.