Călărași/ C.J. Consilierul Dumbravă/ PRO România cere bugetul de venituri și cheltuieli al Ecoaqua. Meseșeanu cere explicații despre riscul seismic al clădirilor VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

Consilierul Dumbravă/ PRO România  a cerut astăzi 29 martie prin interpelarea sa din ședința C.J.  bugetul de venituri și cheltuieli al Ecoaqua. A indicat că a mai solicitat acest lucru ți în ședința ordinară de luna trecută și a primit la mapă o adresă prin care nu a fost aprobat bugetul. În intervența sa consilierul Meseșeanu a cerut prezența reprezentantului ISC Călărași pentru a informa despre situația clădirilor cu risc seismic din județ, aceasta fiind în legătură cu seismele din zona Oltenia și Turcia. Consilierul PRO România s-a arătat mulțumit de explicațiile primite de șeful ISU Călărași dar așteaptă acest lucru și de la directorul ISC, pentru luarea măsurilor imediate pentru prevenirea unor situații nedorite n caz de cutremure la clădirile publice sau de Instituții din județ.

Vicepreședintele Samoilă a indicat că prin discuția cu Georgel Mușat acesta a indicat că nu mai are competența privind riscul seismic, aceasta revenind U.A.T. -urilor. Meseșeanu a indicat starea podurilor pentru a căror siguranță în exploatare este nevoia de informare. Directorul CNADR Marian Ichim a informat privind podurile și lucrările efectuate. Podul 4 se va reabilita în acest an și s-a alocat cca 100 milioane lei.