Călărași/ C.J. Consilierii au aprobat procedura pentru a se cumpăra apartamente sociale pentru 32 copii. Daniela Arbagic a convins…VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

Proiectul de hotărâre privind modificarea şi completarea Hotărârii nr. 39/2023 pentru aprobarea procedurii privind cumpărarea unor bunuri imobile, pentru înfiinţarea de apartamente sociale, pentru copii şi tineri cu dizabilităţi instituţionalizaţi   nr.11219/15.06.2023, însoțit de Referatul de aprobare al Președintelui CJC, nr.11220/15.06.2023, Raportul Direcției Economice nr. 11221/15.06.2023, ce urmează a fi avizat de Comisia Buget-Finanțe a impus a se face precizări pentru lămurirea consilierilor prezenți. 

S-a cerut procurarea  a 5 apartamente pentru cei 32 copii de cazare conf legii.S-a obținut doar un apartament. S-au modificat condițiile de participare pentru ofertanți – a arătat Daniela Arbagic. Vasile Iliuță a idicat că urmează a se cumpăra nu numai apartamente cu 4 camere ci și cu 3 camere. Liviu Vârtajanu a cerut construirea unui bloculeț numai cu 4 apartamente. Consilierii au indicat urmarea prevederilor legale.În prima etapă s-a urmat construirea unor căsuțe. Discuțiile au condus către luarea unei măsuri legale pentru că timpul nu permite efectiv construirea de căsuțe în acest an. Vasile Iliuță și-a descris preocupările pentru ca acești copii să poată socializa.