Călărășenii s-au despărțit de colonel Popa Daniel Gheorghe/ I.S.U…. VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

Astăzi 8 noiembrie 2020, de ziua sf. arh. Mihail și Gavril, la capela Cimitirului Central din mun. Călărași a avut loc ceremonia religioasă prilejuită de înmormântarea colonel Popa Daniel Gheorghe, fost inspector șef al ISU Călărași și ISU Constanța. Un om dedicat carierei militare, salvării de vieți col. Popa a avut alături la ceremonia religioasă pe foștii colegi de la ISU Călărași și Constanța. Dintre partidele politice locale doar PSD a avut o delegație condusă de președintele CJ Vasile Iliuță. În Cartea de Onoare a ISU Călărași a scris și actualul primar Marius Dulce. Social democrații au arătat respectul cuvenit unui om care a fost mereu aproape de oamenii aflați în suferință.

Slujba religioasă s-a efectuat cu respectarea tuturor normelor impuse pentru prevenirea și combaterea COVID 19 în aer liber, sicriul fiind manipulat de personal specializat echipat în costume de protecție. Un sobor de preoți a efectuat o slujbă religioasă, urmată de o prezentare a vieții celui ce a fost Popa Daniel Gheorghe. Cu emoții greu de stăpânit, lt col Păduraru, actualul șef al ISU Călărași a vorbit mulțimii despre viața și activitatea fostului lor coleg.Înmormântarea a avut loc la Cimitirul sf Gheorghe din mun. Călărași.

Col. Popa a murit răpus de COVID. Din spusele colegilor nu a avut nici o afecțiune medicală cronică, fiind un om a cărui carieră a presupus o condiție sportivă foarte bună,  fiind implicat în foarte multe activități ce presupuneau efort, muncă peste program pentru coordonarea efectivelor participante la diferite misiuni. Dumnezeu să îl odihnească!