C.J. și S.C. Drumuri și Poduri Călărași pe drumul cel bun. Iată activitatea din 2019 și proiectele acestora. VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

Dezvoltarea județului Călărași a fost și în acest an oglindită în 2019 în activitatea Consiliului Județean Călărași și a S.C. Drumuri și Poduri Călărași prin multă muncă.  Aceasta s-a concretizat spre dezvoltarea infrastructurii, modernizarea multor sectoare de drum, realizarea de covor asfaltic în cele mai izolate localități din județ. Am produs 39 000 tone asfalt pentru a asfalta drumuri județene sau pe bdul Cuza Vodă Stirbei ori unele trotuare din municipiu. În județ încercăm să unim sudul cu nordul prin drumuri directe sau de legătură. Am acționat la Dâlga, Dor Mărunt, Plevna. Apoi am mers la vest la Valea Argovei, Gurbănești, Valea Presnei, Coțofanca și am îmbunătățit drumurile, semnalizarea rutieră. Am asfaltat sate, ultimul fiind Mănăstirea…La anul mai avem de asfaltat peste 25 mil lei. Am achiziționat un teren pe str Variantă, utilaje noi, o stație nouă de asfalt unde vom reduce consumurile. Pentru iarnă suntem pregătiți cu freze sau sărărițe mai performante, am realizat hale pentru materialul antiderapant. Ne-am creat câteva baze de unde putem acționa. Avem tractoare militare dotate cu lame și sărărițe ne vor fi de folos…a declarat managerul societății Laurențiu Niță.

Pe drumul privat de acces în municipiu dinspre Piscicola am curățat vegetația și securizat drumul iar acum așteptăm autorizația. Când va fi emisă, în primăvară, în max 3 săpt – 1 lună putem avea o intrare comparabilă cu a mun Giurgiu de ex. Avem și noi ambiția dlui Iliuță de a pietrui și asfalta cei 120 km de pământ rămași din județ. Vom începe cu pietruirea lor pentru că  avem stoc de piatră, utilaje și vom interveni. Trebuie să terminăm cu drumurile de pământ. Cu noile utilaje durata de execuție se va scurta la jumătate. Acum în 3-4 zile putem compacta și lucra 1 km de drum…a spus managerul societății dl ing Lauranțiu Niță – descriind eficacitatea adusă de tehnologia cumpărată recent.

El a mulțumit echipei sale, celor ce nu acceptă rabat de la calitate iar călărășenilor le-a urat …Drumuri bune…La mulți ani și multă sănătate, tuturor!