Bulevardul Titulescu creează disconfort în continuare. Iată cum…VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

Destinat a fi finalizat la data de 25 februarie 2020, conform afișului public…lucrarea nu a fost realizată nici în proporție de 40%. Termenul de 75% folosit de Primărie este haios….

Asfaltarea a fost superficială și gurile de canalizare rămase neasfaltate ori ridicate cu mult deasupra străzii rupând autoturismele pentru care cetățenii plătesc anual sume imense drept taxe și impozite. Tronsonul cuprins între str București și Cornișei nu a putut fi asfaltat la timp în 2 straturi. Circulația rutieră pe care primarul Drăgulin anunța pompos prin jurnalistele angajate la Primărie că va fi întreruptă doar în vacanța școlară de vreo 2 săptămâni a depășit 1 lună. Calvarul îndurat de cetățenii ce ocolesc tot orașul pentru a ajunge în zona 10 nivele, înjurăturile lor adresate conducerii Primăriei sunt de nedescris.

Bdul Republicii a fost excavat la intersecție cu bdul Titulescu și așa a rămas, o groapă peste care nu se poate trece. La fel și str Borcea ori alte străzi intersecție cu acest așa zis bulevard. Trotuarele excavate obligă pe cetățeni să circule de mult timp prin groapa de pe șoseaua excavată, plină cu praf sau mocirlă/ după caz. Grupuri de muncitori excavează zilnic porțiuni din trotuare, îngroapă sau dezgroapă instalații. Graba și lipsa de organizare au făcut pe executanți să îngroape în subteran în canalizații cablurile aeriene ale unor servicii de telefonie, internet, care au fost reorientate prin arborii din liceul agricol sau alte trasee. Mai mulți arbori au fost între timp scoși din rădăcini. Lumea nu știe unde vor fi plantați, pentru că nu s-au realizat locașuri pentru aceasta. 

Nimic nu arată că Primăria are control asupra acestei lucrări. Dovada este incompetența ca lucrările să fie finalizate în termenul propus de 1 an, pentru care executantul a primit autorizație. Nimeni din conducerea Primăriei nu anunță pe cetățean cât vor mai dura mizeriile de blocaje din traficul nesemnalizat cu indicatoare de ocolore sau drum înfundat. Primăria Călărași și domnul primar Drăgulin s-au izolat de cetățean. Nimic nu se poate compara cu grandioasele sale realizări. Nici o localitate din județ nu are străzile și trotuarele așa de distruse ca ale mun. Călărași. Unii spun că este vorba de incompetență dar nu este numai atăt, ne spune consilierul local Dulce Marius. Este vorba de risipa de bani publici pe lucrări inutile. Este vorba de lipsa de dialog cu cetățeanul, lipsa de consultare publică cu acesta pentru stabilirea priorităților de urmat. Sunt lucruri care descriu administrația liberală, spune Dulce revoltat de starea jalnică în care au ajuns majoritatea străzilor din orașul său natal. Niciodată, acesta nu a arătat așa de distrus. Niciodată nu am avut atătea lucrări abandonate, nefinalizate la termen…a arătat acesta.

Despre stadiul lucrărilor de pe planșele primarului nimic. Lumea nu a auzit despre proiect, nu a fost consultată…Nimic despre Piața Mare a cărei construcție nouă trebuia finalizată anul trecut după promisiunile primarului. Nimic despre Cinema Victoria despre care primarul spunea în 2016 că va fi finalizat în scurt timp. Nimic despre strada Grivița sau Centrul Civic, despre lucrările de extindere a promenadei. Nimic înseamnă pentru unii cetățeni o fotografie cu primarul Drăgulin lângă este afișat Zero. Adică bilanțul realizărilor sale în 2 mandate de primar. Pentru că mai are nevoie de unul…

 

Nici un termen din informarea făcută publică de către Primăria Călărași nu a fost respectat.

  1.  Pe data de 09.04 trebuia finalizată intersecția Bdul Republici – Titulescu. Nu s-a finalizat/ se estimează încă vreo 2 luni.

2.  21.04 2020 – urmau a fi finalizate trotuarele. Nu s-au finalizat/ ele sunt tot sub formă de gropi ca în fotografii. 

Mai crede cineva în anunțul Primăriei din data de 5 martie? Mai crede cineva în responsabilitatea și onorabilitatea Administrației Drăgulin?