Budești. Proiectele orașului se pot realiza. Consilierii au aprobat bugetul. VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

Motive de bucurie pentru primarul Ilie Mihai și echipa sa. Orașul Budești și localitățile aparținătoare au un buget, Multe proiecte sunt de dus la îndeplinire iar marea parte a consilierilor au aprobat bugetul pentru a finanța lucrurile bune ce urmează. Urmează împrejmuitea gardului spitalului, montarea celor 10 căsuțe pe platforma pieței, de realizat un parc în oraș și un altul în incinta spitalului, achiziția de mobilier școlar, alimentarea cu apă pentru cele trei sate respectiv 190 mild cu tot cu stații de apă. 

Construim Hala agroalimentară pe 600 metri și parcare pe 2000 carne cu raion de peste, carne, branzeturi, târg, o construcție permanentă. Avem câteva trotuare de realizat și reabilitarea străzilor Duzi 1 / Duzi 2. Din Ostrov și până la grădiniță și lunca Dâmboviței vom realiza traouare. Ne gândim la copii și siguranța cetățenilor. Finalizăm PUG pentru proiecte, finalizăm restul de lucrări pe str Independenței. Ne bucurăm de colaborarea cu dl președinte Iliuță. Vrem să asfaltăm drumul 65 Buciumeni – Gruiu. 2 km. cu 200 000 euro voi realiza. 23 străzi se vor asfalta. Ion Rațiu, Zambilelor, Ulmului, Neagoe Basarab, Iederii, M Viteazul, Gura Leului, Enescu, Afinului, Burebista, Nucilor, Pescarilor, Liliacului, Lămâiței, Industriei, Stadionului, Voluntari, 8 Martie, Primăverii, 22 decembrie, Izvorului, Aleea Salcâmilor. 

Din bugetul local mai asfaltăm 1 stradă la Gruiu și 6 la Budesti. Aleea Duzilor, Castanilor, Dumbravei, Agricultorilor, Trandafirilor, Păcii și Nicolae Bălcescu. 

Mulțumesc locuitorilor și consilierilor care m-au susținut, echipei mele și le promit oamenilor că voi onora tot ce am promis – a arătat primarul Ilie Mihai