Budești: Primarul Nae Sinel a fost revocat din funcție urmare a recursului dorit de PNL. VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

Primarul Nae Sinel a fost revocat din funcție ieri 20 iulie,  conform recursului realizat de PNL Budești. Consiliul local a fost dizolvat iar. Atribuțiunile primarului au fost preluate de secretarul general Sârbu Elena. O femeie preocupată de a rezolva eficient și mai ales legal problemele tuturor cetățenilor. O găsim pe teren, verificând modul de realizare a curățeniei pe drumul de acces la cimitirul Budești.

Nae Sinel, este mai încurajat de cetățeni/ aceștia sunt tot mai aproape de el aflând că zilnic este reclamat de către același individ cu identități anonime. Știu cine este și spun că vor avea grijă ca formațiunea ce o mai reprezintă să nu mai aibă votul lor. Asistații social ce au fost mobilizați azi împreună cu Nae Sinel, utilaje hipo și un buldoexcavator au curățat drumul de acces de la cimitir, aleile unde buruiana crescuse peste 2 metri, loc de depozitare a gunoaielor. Ne arată că a rezolvat problema iluminatului modern cu LED în Budești pe fiecare stâlp electric.

Prioritățile mele le cunoașteți. Realizarea canalizării, a rețelei de apă și de gaze apoi asfaltarea. Avem finanțare pentru toate. Avem și bunăvoință, chiar dacă se încearcă să fim deturnați din munca zilnică prin audieri – urmare a reclamațiilor anonime. Avem acum și sprijinul Consiliului Județean al dlui Vasile Iliuță, al dlui Iacomi. Nu renunțăm la lucrurile bune pentru Budești. Vom fi alături de oameni și vom lăsa ceva în urma noastră. Ceva de care să se bucure nepoții noștri – a declarat Nae Sinel, candidat al PSD Budești la funcția de primar.