Budești. Primarul Ilie Mihai le prezintă cetățenilor stadiul lucrărilor din cele 4 localități și proiectele viitoare. VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

Primarul Ilie Mihai se prezintă cetățenilor ca un om preocupat de munca sa încă de la primele ore controlând personal aspectele de interes. De la orele 07.30 coordonează activitatea echipelor de cetățeni ce prestează munci în folosul comunității.  Primele ore de muncă înseamnă orele 07.30 când firma care trebuie să asfalteze marchează terenul.Cetățenii așteaptă cu interes asfaltarea. Primarul le expune că de la 1 iunie se va extinde canalizarea pe str Constructorilor, Castanilor, Lămâiței, Trandafirilor, 1 decembrie 1918. Primarul explică de ce unele străzi nu sunt asfaltate în acest an: pentru că întâi se realizează pe ele canalizarea. Pe lista străzilor unde se va executa canalizarea figurează str. Păcii, Liliacului, Gral Gh Manu, Crângului, Sericiculturii, Duzi, Răchitei, Agricultorilor, Oituz, Dumbravei, 1 Mai, Avram Iancu, Baraj Argeș, Argeșului, Cătinei și Lunca Dâmboviței. Va urma și extinderea cu apă. 500 case beneficiază de documentație gratuită de cadastru pentru case, lucrarea se va extinde pe sectorul Rudari la alte 500 case fără documente legale. Lucrarea a durat cca 1,5 ani.

Ilie Mihai a citit lista străzilor ce se vor asfalta prin programul național Anghel Saligny cu o valoare totală de 65 miliarde. Din Gruiu au fost planificate toate străzile. După terminarea lucrărilor de canalizare primarul a explicat că este așteptat să semneze contractul de finanțare pentru asfaltare. El a dat citire străzilor din celelalte localități ce se vor asfalta și a expus situația reabilitării spitalului și a găsirii unei destinații printr-un Centru de permanență cu 8 medici și asistenți ce vor deservi.

 VIDEO

Ilie Mihai a descris greutățile pe care le-a avut de la diferite Instituții pentru lucrările sale și a motivat că a adus bani la buget, crescând colectarea la taxe și impozite. Primarul ne-a arătat documentația pentru Buciumeni și Aprozi cu toate străzile propuse pentru asfaltare, așteptând ziua pentru depunerea proiectelor, toate acestea având cadastrul asigurat. Trebuie remarcat că primarul Ilie Mihai a refuzat să facă comentarii electorale, critice sau să pronunțe măcar numele contracandidaților săi. Totuși el a indicat supărat că unele partide nu au aprobat bugetele anuale pentru dezvoltarea localităților – prezentând documentele. L-a apreciat pe consilierul Nae Florin ca pe un om serios implicat pentru comunitatea în care trăiește.

 VIDEO

Credința în Dumnezeu l-a ajutat pe primar să își finalizeze proiectele să obțină finanțare pentru ele. El a indicat că este un bun creștin, și că a creștinat zeci de tineri. La final trebuie remarcată supărarea primarului care a constatat că există persoane care distrug ceea ce el construiește, cu discuții asupra terenurilor de sport, mobilierului stradal la școlile din localități. Toate acestea vor înceta odată cu înființarea unui serviciu de Poliție locală – a arătat primarul.