Borcea: Cetățenii își reconfirmă încrederea în PSD. Ei declară că vor susține acest partid și pe 26 mai. VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

Astăzi 18 mai, Iulian Iacomi și Roxana Pațurcă au avut plăcuta surpriză să afle că cetățenii din Borcea au încredere în PSD, fapt pentru care majoritatea acestora vor susține pe candidații la alegerile europarlamentare din 26 mai. Deviza mândru că sunt român este ceva normal în Borcea. După oficierea unei căsătorii, de către primarul Aniel Nedelcu Pațurcă, mirele a declarat că a dorit să vină în țara lui, în România după 10 ani de stat în străinătate pentru a se căsători. Cuvintele spuse din suflet de acesta au impresionat audiența. Social democrații au fost invitați în casele și curțile celor din Borcea, unde au discutat cu oamenii despre preocupările PSD de a continua lucrurile bune  privind creșterea punctului de pensie cu 26%, creșterea pensiei minime. Oamenii s-au arătat mulțumiți de creșterea puterii pentru pensionari, creștere de 15% în 2017 față de 2010. Creșterea salariului minim pentru economie la 1943 lei, scăderea impozitului pe venitul din salarii de la 16 la 10% și creșterea puterii medii de cumpărare cu 9.3% în aprilie 2018 față de aprilie 2017 au fost subiecte de discuție cu care social democrații călărășeni au convins pe cei din Borcea ca să voteze listele cu candidații PSD pe 26 mai. VIDEO

Ocazia de a vota omul potrivit la locul potrivit și în Parlamentul Europei a fost sesizată de cetățenii în întîlnirile primarului Nedelcu Aniel Pațurcă care și-a însoțit soția, pe senatorul Roxana Pațurcă, candidat la aceste alegeri, pe străzile din com. Borcea. Oamenii au arătat presei despre realizările primarului, care în fiecare an nu se poate opri din asfaltare. Anul trecut a asfaltat 12 km iar în acest an alți 20 km de străzi, ocazie cu care va termina de asfaltat toată comuna. Tinerii au mulțumit primarului dar și guvernului PSD pentru că au primit locuri de case conform legii și au avut posibilitatea de a se întoarce în comună.

Peste tot se văd rezultatele investițiilor făcute de guvernul PSD: o piață nouă, investiții în școli și învățămînt de calitate, în performanța sportivă, în infrastructură, iluminat. Primarul nu se lasă. El a declarat că vrea să introducă gaze în comună în acest an și să realizeze o canalizare modernă, avțnd finanțare pentru acestea de la guvernul PSD.

Cele mai interesante discuții, au fost privind plata la timp a subvențiilor pentru agricultură, despre proiectele PSD de realizare la timp a culturilor și investițiilor. Senatorul Roxana Pațurcă a arătat că prin programul Tomate Românești, peste 11 000 fermieri au primit fiecare 3000 euro, și s-au produs  90 000 tone de roșii, dublu față de import. La fel, PSD a dublat suprafața irigată a țării. Din 175 000 hectare în 2016 în 2018 s-au realizat 825 000 hectare de irigații, apa fiind gratuită până la stația de pompare. Creșterea raselor de suine Bazna și Mangalița, valorificarea lânii ți programul anti grindină au fost alte subiecte pe care social democrații le-au adus la cunoștința celor interesați.

Ambiția noastră este mare a spus Iulian Iacomi, lider al PSD Călărași. Vom câștiga alegerile europarlamentare în Borcea și vom demonstra din nou oamenilor că merită încrederea noastră. Vom aduce bunăstare și stabilitate și în această comunitate așa cum primarul a demonstrat că se poate, ca folosind banii guvernului să contribuie la dezvoltarea comunității, așa și noi să fim preocupați de continua îmbunătățire a legislației românești și europene.

CMF 41190008