La CJ s-a semnat contractul pentru un nou antrenor la Dunărea Călărași: Gheorghe Mihali. VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

Pe 29 iunie 2022 președintele Vasile Iliuță a prezentat pe noul antrenor și proiectul de sport la Dunărea Călărași. Gheorghe Mihali este fotbalistul generației de aur ce a făcut parte din echipa de la campionatul mondial din America 1994. Iliuță a prezentat performanța sportivă a acestuia și decorarea cu Meritul sportiv pentru activitatea sa. Restructurarea echipei Dunărea Călărași presupune reorganizare, renegociere a tuturor contractelor. La anul ne dorim să intrăm în normalitate și să ne continuăm activitatea sportivă.

 Mihali și-a descris emoțiile și faptul că are o nouă provocare, pentru a realiza o echipă bună de tineri călărășeni. Sunt condiții de antrenament, cazare a spus Mihali, trebuie să începem un alt drum. Încercăm să facem o echipă bună. Vrem să ni se acorde răbdare și să ne înțelegeți, pentru că nu putem răspunde imediat așteptărilor – a spus Mihali.

Stan  Aurel, președintele AFC  Dunărea 2005 Călărași a arătat că va fi alături noului antrenor, pentru ca Dunărea să renască prin renegocierea tuturor contractelor. Acesta este punctul zero, fundația stabilă pe care se poate construi viitoru. Cu oameni serioși vom pregăti pe copiii călărășeni. Nu au avut această posibilitate până acum. Creăm premisele unei noi activități. Copiii au primt un echipament nou cu sprijinul CJ. Asta nu s-a mai întâmplat, să luăm echipament pentru toți copiii. 180 de copii au primit echipament și au fost legitimați.