Ambulatoriul Integrat de pe lângă SJU Călărași, o bășcălie la adresa cetățenilor. VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

8 mai 2020 orele 09.00. Ambulatoriul Integrat de pe lângă Spitalul Județean de Urgență Călărași funcționează preferențial. Unii cetățeni pot fi consultați/ obțin documente medicale iar alții trebuie să aștepte data de 16. Personalul medical care ar trebui să efectueze îndrumarea cetățenilor lipsește. Același paznic de la o firmă de pază efectuează și activitatea de registrator medical, de informare. Te întrebi dacă pentru asta a fost încadrat și care este consemnul unui paznic/ ce are în comun cu serviciile medicale. O doamnă a venit cu copilul pentru consultații psihiatrie. Nu este primită. Subsemnatului mi se refuză consultul medical pentru o fișă medicală necesară permisului de conducere. În schimb prin spate, o salariată de la Ambulatoriu îi dă o fișă medicală/ adeverință medicală unui jandarm. Ca să se păstreze tăcerea asupra neregulilor, jandarmul cere să nu fie filmat. După plecarea lui Jandarmeria este înjurată pe furiș. Par a fi mai presus de lege unii…spune un domn în barbă. Alți cetățeni așteaptă în tăcere. Nimeni nu îi bagă în seamă. 

Conducerea spitalului județean nu poate fi de găsit. Paznicul comunică că nu a venit la serviciu la orele 8,30. Apoi comunică că doamna manager nu poate fi de găsit în birou. Domnia Sa are nevoie de o perioadă de acomodare mare de după numirea făcută de ministrul Tătaru, ministru care nu a avut timp să controleze neregulile de la Călărași decât 5 minute. Ambulatoriul are afișat 2 programe de lucru. unul este de la orele 7 și altul este de la orele 8. Înregistrarea cetățenilor se face după cum sunt îmbrăcați. Purtătorul de cuvânt de la  Spitalul Județean Călărași nu poate comunica cu presa, nu o poate informa corect, eficient asupra neregulilor semnalate de acesta. De fapt, nu se știe cine mai este purtător de cuvânt la acest spital denumit și județean.  Domnia la Spitalul județean are nevoie de ziariști lingușitori sau care să intervină atunci când alți ziariști prezintă neregulile. Care presă? Care servicii medicale? 

P.S. Doamna dr. Enache…un spital nu se conduce prin telefoane de nemulțumire pe care le dați către CJ. Rezolvați problemele cetățenilor. Iar dacă nu sunteți în stare dați-vă demisia.