Alți sirieni sunt depistați la intrarea în România. Oare ce găsesc în țara minunată? VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au depistat, în urma unui control efectuat asupra unui autocamion condus de un cetățean ucrainean, două persoane de sex masculin ascunse în semiremorca mijlocului de transport.

La data de 20.03.2023, în jurul orei 10.25, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, s-a prezentat pentru a intra în țară un autocamion condus de un cetățean ucrainean, care transporta cauciucuri, din Turcia pentru Ucraina.

La controlul de frontieră, polițiștii au descoperit că șnurul asigurator este tăiat și relipit, motiv pentru care s-a trecut la deschiderea semiremorcii, ocazie cu care au fost depistate două persoane de sex masculin, în vârstă de 21 ani respectiv 20 ani, ascunse în semiremorca autocamionului, printre cauciucuri.

În urma controlului efectuat asupra persoanelor și al bagajelor acestora  nu au fost găsite alte documente care să le ateste identitatea, acestea declarând că sunt cetățeni sirieni.

Atât persoanele în cauză, cât și șoferul și ansamblul rutier au fost preluate de către  Poliția de Frontieră Bulgară în vederea continuării cercetărilor.