A.U.R. Călărași: Iertarea păcatelor este imposibilă pentru trădătorii de țară și vânzătorii de neam. VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

Conducerea A.U.R. Călărași a participat la slujba sf. Daniel când a fost amintită „Pilda celor poftiți la cină”. Cu această ocazie deputatul Dumitru Coarnă, Dumitru Marian, Romeo Botoșineanu și conducerea A.U.R. Călărași au discutat cu călărășenii și au acordat pachete cu alimente. Îndemnul preotului pentru orice politician, și pentru cei prezenți a fost simplu: Să nu-i uite pe oameni și să-i ajute la nevoie.
 VIDEO
Călărași 17 decembrie 2023. Biserica Sf. Nifon din cart. Mircea Vodă – blocuri a fost neîncăpătoare zecilor de creștini ortodocși. Conform calendarului ortodox, pe data de 17 decembrie 2023, creștinii îl sărbătoresc pe Sfântul Proroc Daniel.Acesta este cunoscut pentru profețiile sale, despre venirea lui Iisus Hristos pe Pământ. Potrivit Bisericii, Sfântul Proroc Daniel este ocrotitorul călătorilor, al celor care sunt în diaspora, au emigrat, sau au plecat de nevoie în străinătate, deoarece a trăit mult timp departe de orașul său natal, după ce a ajuns sclav în Babilon.

 VIDEO

Dumitru Marian: Suntem datori oamenilor nu cu câteva pachete de mâncare ci cu vremuri mai bune. Trebuie să stârpim sărăcia și să aducem bunăstarea românilor. Suntem datori românilor cu legi bune pentru ei. Doamne ajută!
Romeo Botoșineanu: Am dăruit astăzi câteva zeci de pachete călărășenilor. Am făcut aceasta din credință pentru lucrurile bune la care suntem datori, o facem pentru a aduce zâmbetul pe fețele triste ale românilor – a arătat Romeo Botoșineanu.

 VIDEO