Virgil Dumbravă/ Pro România – Călărași denunță lucrările haotice ale administrației Drăgulin. VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

Virgil Dumbravă a făcut o evaluare a unor lucrări din mun. Călărași care au rămas și vor rămâne la stadiul …pe hârtie. Una este construcția degradată a fostului cinema Victoria. Degeaba a prezentat primarul Drăgulin un proiect privind această clădire pentru că nu este proprietarul acesteia. Ca atare nu poate demara nici o lucrare/ nu se pot finanța lucrările. El a acuzat Primăria care nu are prin prevederi legale asigurată finanțarea unor lucrări și graba electorală cu care se execută acestea. A dat exemplul Pieței Mari dar și a lucrărilor de la Bazar, ce trebuiau de mult începute. Acum ambele lucrări trebuiau finalizate. El și-a exprimat nemulțumirea că de 2 ani se tot alocă bani pentru reabilitarea Pieței Big, dar lucrările de abia au început acum 1 lună, în condițiile în care licitația s-a terminat acum peste 1 an.

Mun. Călărași nu poate avea stații pentru încărcat mașinile electrice chiar dacă s-a câștigat licitarea. Nu există prevedere bugetară pentru a alimenta aceste stații, costul putând a fi la fel de mare ca al stațiilor. Primăria se laudă degeaba…Ne vom uita la acele stații. Trebuia întâi realizată alimentarea cu energie electrică…Instalarea acelor 23 de semafoare în intersecții s-a aprobat de peste 6 ani. Atunci am aprobat montarea acestora în intersecțiile din municipiu…Dumbravă a descris că circulația rutieră este defectuoasă și s-a arătat că nu există treceri de pietoni marcate sau trotuare, cu referință str Sloboziei – o stradă principală.

 

Dumbravă a criticat cum arată parcurile din municipiu unele având iarba uscată și multe buruieni. Lipsa de personal trebuie rezolvată prin reorganizarea personalului Primăriei Călărași. El a criticat supradimensionarea lucrătorilor de la birou din primărie față de numărul mic al celor care muncesc efectiv pe stradă…El a arătat modelul mun Turda care și-a realizat o infrastructură modernă cu bani europeni. La Călărași birourile de proiecte sunt pline de salariați degeaba. Proiectele lor nu se văd. Se văd în schimb împrumuturile bancare ce avem să le achită…Până și comunele ne-au depășit având finanțare a proiectelor din banii guvernului sau bani europeni. Importantă este asfaltarea municipiului și mai puțin realizarea acelei piste de biciclete… VIDEO