28 sirieni au fost găsiți ascunși într-un camion cu varză

You must need to login..!

Embed Code

Poliţiştii de frontieră din cadrul  Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au depistat, ascunși într-un autocamion încărcat cu varză, condus de un cetățean turc, 28 de cetățeni sirieni care încercau să intre ilegal în țară.

La data de 16.06.2023, în jurul orei 14.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, s-a prezentat pentru a intra în țară un cetățean turc, la volanul unui un autocamion încărcat cu varză.

În baza analizei de risc, polițiștii de frontieră au efectuat un control amănunțit asupra mijlocului de transport. Astfel, în semiremorca autocamionului au fost depistati ascunși douăzeci și șase de bărbați și două femei, cetățeni străini.

În urma controlului efectuat asupra persoanelor și al bagajelor acestora nu au fost găsite  documente care să le ateste identitatea, acestea declarând că sunt cetățeni sirieni.

În baza protocolului încheiat între autoritățile de frontieră dintre cele două state, persoanele depistate ascunse,  șoferul turc și ansamblul rutier au fost preluați de către  Poliția de Frontieră Bulgară în vederea continuării cercetărilor.