Jegălia astăzi: Primarul Aurel Vasile ne prezintă lucrările de asfaltare, canalizare, grădinița și Stația de apă. VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

Aducțiunea și Uzina de apă alimentată permanent sunt preocupări actuale ale primarului Aurel Vasile. Stația de epurate de la Pietroiu, alături de Uzina de apă de la Gâldău cu  2 rezervoare de 500 tone de apă ( cea mai bună din județ). În Jegălia și comunele aparținătoare s-a lucrat la un adevărat complex de stații racordate la puțuri de medie adâncime, forate la cca. 60m. Interconectarea acestora asigură un debit de apă constant pe timpul verii, la un preț acceptabil. Primăvara a început devreme, după o iarnă secetoasă iar curățenia de primăvară se impune…spune primarul Aurel Vasile. De aceea am plantat 4000 trandafiri cumpărați de la Cluj, ce au fost plantați în răsadniță de toamna. Străzile, cimitirele sunt pline de trandafiri și molizi, încercăm să oferim o comună frumoasă locuitorilor.

Lucrările continuă în toate localitățile iar cele mai importante sunt cele de extindere a canalizării. Lucrarea a fost câștigată de o firmă din localitate iar tinerii noștri muncesc aici în comuna lor, se mândresc că pe lângă salarii construiesc pentru viitorul lor, al copiilor lor lucruri bune…ne spune fericit primarul Aurel Vasile. Lumea îl înconjoară pentru a-l întreba când face racordările la canalizare, iar până și membri altor partide cum ar fi PSD concură la dezvoltarea comunei. Aflăm că aici la Jegălia proiectele primarului liberal Aurel Vasile se bucură de susținerea consilierilor PSD. Este și localitatea lor, le pasă de aceasta…Cât despre primar, acesta va fi din nou votat dacă lasă lucruri bune în urma sa…spun cetățenii.

Cea mai importantă lucrare este asfaltarea localităților. Mai sunt 7 km de străzi care sunt asfaltate în prezent prin firma Telpron, firmă care va finaliza asfaltarea satelor Iezeru, Gâldău și Jegălia. Lucrările se desfășoară din plin și calitatea acestora este verificată zilnic de primarul Aurel Vasile. Vrem să realizăm lucrări de calitate de care să ne bucurăm și noi și copiii noștri. Fosta grădiniță a fost demolată pentru că structura de rezistență se degrada. Sunt 2 clase, 1 cameră de izolare, toaletă, bucătărie proiect realizat de Ministerul Educației în urma solicitării primarului Vasile Aurel. Curând se va da în funcțiune și noul Centru medical unde vor activa 7 cabinete, pe lângă Centrul de permanență din localitate. Satul pescăresc realizat cu fonduri norvegiene este mândria primarului Vasile Aurel. Dar despre acestea vom detalia într-o emisiune viitoare.