2023. Primar Marius Dulce: Nu voi mai permite vânzarea de pepeni la colț de stradă, dacă locația se află la mai puțin de 500 metri de piață. VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

Proiectul de hotărâre pentru modificarea şi completarea Hotărârii Consiliului Local nr. 32/23.03.2017 privind aprobarea Regulamentului pentru ocuparea temporară a domeniului public şi privat în municipiul Călăraşi, desfăşurarea comerţului stradal şi modalitatea de încasare a taxelor aferente ocupării a adus o interpelare a consilierului local PNL Viorel Ivanciu. Acesta s-a arătat nemulțumit de ocuparea în fiecare vară a colțurilor de stradă de către vânzătorii de pepeni, care au adus pe lângă aspectul neplăcut și disconfort unor cetățeni.

Primarul Marius Dulce a arătat că aceasta va înceta, și nu va aproba astfel de ocupări pentru vânzarea de pepeni, varză, etc. dacă locația se află la mai puțin de 500 metri față de piețele din municipiu. Dulce a indicat că tradiția vânzărilor stradale va înceta pentru că în municipiu se creează condiții igienice de comerț pentru astfel de produse.